WASKOMMEN & TOILETFONTEINENBeleef de luxe, moderne uitstraling van de waskom


De waskom, ook wel opzetwastafel genoemd, is een kleine wastafel en staat vaak samen met een maatje óp het badkamermeubel. Een echte eyecatcher en compleet te maken met een mooie hoge kraan óf wandkraan. Het grote voordeel aan het kiezen voor een waskom is de grote keuze.
Waskommen worden tegenwoordig gemaakt in de leukste kleurtjes, materialen en vormen. De populairste materialen waar waskommen van gemaakt zijn is keramiek en natuursteen.

Natuurstenen wasbakken op een rijtje:


Een natuursteen fontein maakt van elk toilet een luxe ruimte! Natuursteen is een natuurlijk materiaal dat rust uitstraalt en een aangename sfeer creëert. Een natuurlijke, luxe en een mooie ruimte creëert u in uw badkamer met behulp van een natuursteen fontein. Een natuursteen fontein is uitgerust met een kraangat, zodat u eenvoudig een kraan naar uw smaak kunt uitzoeken. Met een ruim aanbod aan diverse natuurstenen wasbakken, zit er altijd eentje tussen die perfect past in uw badkamer.

 

Voor het onderhoud geven wij het volgende advies:

 

  • Gebruik Anti-Vlek Nano impregneer middel zodat de waskom optimaal beschermd is.
  • Voor het wekelijks onderhoud adviseren wij Triple Effect Reiniger, deze reiniger sluit naadloos aan bij het impregneermiddel.
  • Zeep resten en tandpasta verwijderen met water.
  • Gebruik geen agressieve (schoonmaak) middelen: ammonnia, chloor e.d.
  • Gebruik geen zuren producten als schoonmaakazijn, anti-kalk, kalkoplossers.
  • Geen schuurspons gebruiken.

Keramische wasbakken in verschillende formaten:


Een keramiek fontein is een compacte wastafel die u eenvoudig op de watertoevoer en waterafvoer kunt aansluiten. U kunt kiezen uit een breed scala fonteinen met strakke vormen en verschillende uitvoeringen.
Ziet u een mooi model, dan kunt u bij de Bie Badkamermeubels verschillende keramische wasbakken vinden. De keramische wasbakken in ons assortiment zijn er in twee standaardkleuren, namelijk zwart en wit.
Daarnaast zijn deze wasbakken in diverse formaten en vormen te verkrijgen. Hierdoor kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan wasbakken voor uw badkamer.

 


NATUURSTENEN WASKOMMEN:KERAMISCHE WASKOMMEN: