OVER ONS, WIE ZIJN WIJ?


De Bie Badkamermeubels is een online webshop voor toilet & badkamermeubels. Wij bieden een breed assortiment aan, van eenvoudige tot luxe uitvoeringen. Wij hebben ze voor elke badkamer, groot of klein. Onze badkamermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Wij bieden een uitgebreide garantie op al onze badkamermeubels. Ook streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van het perfecte badkamermeubel.

Onze producten

Onze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u altijd een meubel vindt dat perfect bij uw badkamer past. Wij kopen direct in bij de producent. Deze leverancier is 29 jaar actief in deze business, en levert exclusief hoogwaardige badkamermeubels aan ons. Wij hebben ook een uitgebreide keuze aan wastafels, spiegels, kranen, sifons en accessoires, zodat u uw badkamer helemaal naar wens kunt inrichten.

Onze geschiedenis

De Bie Badkamermeubels is een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Eindhoven. Opgericht in 2023 en nu gestart met een kleine webshop, maar we willen snel uitgroeien tot een betrouwbare leverancier van badkamermeubels.
Wij staan voor kwaliteit en service.

Onze visie

Onze visie is om iedereen te helpen om een mooie en functionele badkamer te creëren. Wij bieden een breed assortiment aan badkamermeubels, zodat iedereen wel een badkamermeubel kan vinden dat aan zijn of haar behoeften voldoet. Wij willen onze klanten een ruime keuze bieden tegen een betaalbare prijs.

Wij hanteren hierbij de volgende aandachtspunten:

  • Kwaliteit - De Bie Badkamermeubels gebruikt alleen hoogwaardige materialen en koopt haar meubelen met de grootste zorg in.
  • Design - De Bie Badkamermeubels biedt een breed scala aan designs, zodat er voor elk wat wils is.
  • Betaalbaarheid - De Bie Badkamermeubels biedt haar producten tegen een betaalbare prijs.
  • Service - De Bie Badkamermeubels biedt een uitstekende service aan haar klanten.
  • Betrouwbaarheid - De Bie Badkamermeubels is een betrouwbare partner voor haar klanten.

 


Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00u op 06-23003541, of via het contactformulier op onze website.

 

 

De Bie Badkamermeubels is onderdeel van De Bie Dienstverlening.