KRANEN & SIFONS:Diverse types design kranen:

 

Maak de stijl van uw badkamer en toilet af door het gebruik van design kranen. Wij bieden verschillende design kranen aan.
De Bie Badkamermeubels beschikt over een ruim aanbod aan verschillende kranen. Hierdoor vindt u altijd wel een kraan die past bij uw wensen of stijl.


Design kranen zijn er tegenwoordig in diverse maten en vormen. In sommige situaties lijken ze al niet eens meer op een kraan, maar hebben ze wel die functie. Vaak worden kranen in combinatie met een fontein verkocht. Echter kunt u bij ons ook losse kranen kopen.

Zo hebben wij fonteinkranen die ideaal zijn voor het gebruik in het toilet of wanneer u een kleine badkamer heeft. Daarnaast kunt u ook kranen kopen met en zonder afvoerplug of sifon. U koopt dan alleen een losse kraan, die u zelf kunt monteren op uw wasbak.
Gaat u voor een strak uiterlijk door uw design kraan te combineren met een witte keramische waskom? Of gaat u liever voor een industriële styling door uw natuurstenen waskom te combineren met een zwarte kraan?

 


SIFONS MET AFVOERPLUG:CLICK WASTE / POP:COMPLETE SET: