SPIEGELS:


Deze spiegels zijn uitgevoerd met een RVS omlijsting, afgewerkt in het zwart. Aan de onderzijde is de spiegel voorzien van een eiken planchet. Dit gave idee zorgt voor een industriële uitstraling en is tegelijkertijd super praktisch. Uw kleine spulletjes heeft u zo voor het grijpen.


De spiegel is makkelijk te monteren en verkrijgbaar in meerdere afmetingen.


Een grote badkamerspiegel kopen:


De Bie Badkamermeubels heeft een ruim aanbod aan badkamerspiegels in verschillende maten die u kunt kopen. Van groot tot klein, wij hebben het allemaal. In onze onlinewinkel vindt u ons huidige assortiment met alle badkamerspiegels die te koop zijn. Dankzij dit ruime aanbod heeft u genoeg keuze om de spiegel van uw dromen te kopen voor uw badkamer. Want zeg nu zelf, een spiegel maakt uw vernieuwde badkamer helemaal af!

Een spiegel is natuurlijk niet weg te denken in huis. Hoe moet je anders zien of je je tanden wel goed poetst, of je make-up op de juiste plek aanbrengt, of je shirt matcht bij je broek en of je geen happen uit je baard scheert.
Grote spiegeltrends die we op dit moment zien zijn spiegels met verlichting, beschikbaar in ronde, vierkante, rechthoekige en ovale afmetingen.

Met een goed verlichte spiegel krijgt jouw badkamer net even dat extra beetje licht om jezelf goed te kunnen zien. Een extra lamp boven de spiegel is niet meer nodig, aangezien al deze spiegels ingebouwde verlichting hebben. Een spiegel met een gekleurde rand zoals een zwarte spiegel is ontzettend populair en past perfect in een moderne badkamerstijl.

 


ZWART RVS/EIKEN met LED & ANTI-CONDENS:LED & ANTI-CONDENS: